Benvolgut/da Participant a la Cursa UAB,

 

Enguany la Marató de TV3 està enfocada cap a les Malalties del Cor.

T’oferim la possibilitat d’analitzar com reacciona el teu cor a l’esforç físic que faràs durant la Cursa de la UAB. A la vegada, coneixeràs el teu nivell de preparació o càrrega interna per afrontar aquest esforç.

Apunta’t sense cap cost a fer el mateix Test Cardíac que utilitzen Emma Roca, Kilian Jornet o Sílvia Tremoleda. Et portarà 5 minuts abans de la Cursa, i es fa on s'entreguen els dorsals. Podràs consultar els teus resultats just després de la Cursa. (+Info)

Inscripció a FitLab Cardiochek tancada amb 200 participants!
El vostre interés ha superat les nostres expectatives!
No podem assumir més Tests en la Cursa UAB, però si omples el següent formulari t'enviarem informació per a utilitzar FitLab Cardiocheck.

Inscripcions prova FitLab Cardio Check

Nom:  *

Cognoms:  *

Edat:  *

Sexe:  Home Dona

Email:  *

 
Segueix-nos a Facebook!  

Avís legal
Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personals, de 13 de desembre, informem que les dades incloses en aquest formulari així com les dades recollides durant la prova a què fa referència el formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de Health&SportLab,SL , amb la finalitat de que els usuaris puguin visualitzar i interpretar els seus resultats posteriorment, i rebre informacions d'interès. En tot cas, poden exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a Health&SportLab,SL.
En enviar aquest formulari, consentiu expressament i autoritzeu perquè es tractin les dades personals amb les finalitats exposades.

 

Grup de Recerca UAB en Estil de Vida, Esport i Salut (2014SGR-1497)
Health&SportLab logo
www.healthsportlab.com
info@healthsportlab.com

iWOPI logo
Mou-te per una causa!
Fes que els teus kilòmetres tinguin encara més valor!

iWOPI és la primera comunitat online que uneix les persones, les empreses i els projectes solidaris mitjançant l’activitat física, donant el teu esforç.
Et permet donar els kilòmetres que acumules mentre practiques la teva activitat física preferida, i convertir-lo en diners d’ajut a projectes d’interès social de les ONG, gràcies a la col·laboració de les empreses.
Ens trobaràs al mateix espai de Health&Sportlab el dia de la cursa, on et podràs inscriure com a usuari de forma gratuïta i en menys d’un minut, i si ens visites també tindrem un obsequi per tu.
Si ho prefereixes fer ara mateix, no deixis de visitar-nos a la nostra web www.iwopi.org i seguir-nos a les xarxes socials:

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube

Col·laboradors